Оце так пощастило: Чоловік знайшов у парку незвичайне скло - виявилося, це діамант у 9 карат (фото)

Поїздка в парк "Алмазний кратер" закінчилася для 33-річного Кевіна Кінарда великою удачею: чоловік знайшов дорогоцінний камінь масою 9,07 карата. Про щасливу знахідку американця розповіло видання CNN, передають Патріоти України.

Державний парк "Алмазний кратер" в штаті Арканзас розташований над зруйнованим 95 млн років тому вулканом. Колись магма винесла алмази на поверхню, і тепер кожен бажаючий може випробувати удачу на зораному полі площею 15 га. Кевін Кінард відвідував парк кілька разів, але завжди повертався додому з порожніми руками. Тепер все змінилося, адже у нього є другий за величиною алмаз, знайдений за всю історію парку.

"Все, що схоже на кристал, я беру і кладу в сумку, - розповів щасливчик. - В той день я наткнувся на кристал розміром з іграшку марбл. Він виглядав цікавим і блискучим, але я подумав, що це просто скло". На зворотній дорозі Кевін Кінард і його друзі занесли свої знахідки в центр виявлення алмазів, і кілька хвилин по тому 33-річному банківському службовцю повідомили радісну новину.

"Я чесно розплакався, коли мені про це сказали. Я був в повному шоці, - сказав чоловік. Свою знахідку він вирішив назвати "Діамантом дружби Кінарда". - Його вага 9,07 карат, і я знайшов його 7.09. Це так унікально".

З моменту відкриття "Алмазного кратера" в 1906 році в парку було виявлено понад 75000 дорогоціних каменів, але випадок Кінарда унікальний - це другий за величиною алмаз, знайдений на його території.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...