Оце так пощастило! В Україні рибалка зловив гігантського сома - важить 26 кг (фото)

У місті Ланівці Тернопільської області місцевий житель зловив 8-річного сома завдовжки півтора метри і вагою 26 кілограмів. Про неймовірний улов рибалка Антон Закітнюк розповів місцевому виданню LanNews, передають Патріоти України.

За його словами, це не перший сом, якого йому пощастило витягти зі ставка. Раніше йому вдалося добути 18-кілограмову рибину.

Антон Закітнюк вже сорок років захоплюється риболовлею, в останні роки - на Лановецьких ставках, де за його словами, водиться досить багато великої риби. Величезний сом потрапив йому на гачок, але ще протягом години чинив опір. Втім, досвідченому рибалці вдалося самостійно дотягнути його в підсак.

Цього року Антон встановив ще один рекорд - 41 кг риби за один день.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...