Ожеледиця - це не завжди погано: У Києві грабіжник, який зірвав із жінки сережки, послизнувся і впав (фото)

Інспектори зазначили, що зловмисник "так і не випустив свій "трофей" із рук", коли падав.

У Києві в середу, 16 грудня, патрульні спільно з небайдужим очевидцем затримали чоловіка, який посеред вулиці зірвав із жінки золоті сережки. Злочин стався вдень на вулиці Академіка Корольова. Про це повідомив Telegram-канал "Патрульна поліція Києва", передають Патріоти України.

На лінію 102 зателефонувала пограбована жінка. Вона розповіла, що зловмисник підійшов до неї ззаду, зірвав сережки з вух і почав тікати. Грабіжника спробував наздогнати інший чоловік, який бачив те, що сталося.

"Прямуючи на виклик, поліцейські побачили громадянина, який вибігав із двору, та його наздоганяв чоловік. Помітивши патрульних, утікач розгубився, унаслідок чого послизнувся та впав", – сказано в повідомленні.

Інспектори зазначили, що зловмисник "так і не випустив свій "трофей" із рук". Вони показали відповідну фотографію:

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...