Палало гарно: Українські десантники знищили техніку та живу силу ворога (відео)

Українські десантники показали потужне відео знищення позицій російської армії. Воїнам вдалося ліквідувати техніку країни-агресорки разом із російськими окупантами.Кадри опублікували в Telegram-каналі Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України 9 травня, в День перемоги над нацизмом, передають Патріоти України.

На кадрах показано результати успішного виконання бойового завдання воїнів розвідувального та артилерійського підрозділів 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ. Українські воїни знищили техніку та живу силу російських окупантів.

Десантники наголосили: "Наші предки разом із союзниками перемогли нацизм, переможемо і рашизм!". У повідомленні підкреслили, що Україна у війні з Росією захищає не лише рідну землю і свою свободу, а й весь демократичний народ вільної Європи.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...