"Пальцами в глаза, бей ее!": У Харкові підлітки влаштували звірячу бійку (відео)

У Харкові дівчатка-підлітки влаштували бійку, в той час як їх подружки знімали бойовисько на відео і навіть давали поради, як краще наносити удари. Після цього ролик потрапив у мережу, зібравши масу обурених коментарів. На кадри з насильством звернули увагу в поліції, пообіцявши розібратися в події, передають Патріоти України.

Двохвилинне відео було опубліковано у пабликі "Харків в темі", а в спільноті "Харківський перелом" уточнюється із посиланням на очевидців, що бійка між двома дівчатами сталася через хлопця.

Як видно на ролику, підлітки на асфальті гамселять одне одного кулаками й ногами, наносячи удари навіть по голові, рвуть волосся. За кадром звучать голоси інших дівчаток, які "підказують", як їм краще битися: закликають Христину і Катю то тикати пальцями в очі, то вставати і бити ногами тощо.

При цьому пару разів хтось з очевидців просить розборонити суперниць, але інші відмовляються, щоб поспостерігати за побиттям. У якийсь момент одна з подружок показує руками знак "серце" перед камерою, що знімає бійку.

Харківські правоохоронці відкрили перевірку за фактом бійки дівчаток, і навіть вже встановили їх імена. Інформація була внесена до Журналу єдиного обліку звернень та заяв.

Користувачі мережі жваво відреагували на скандальне відео і вкрай різко висловлюються не тільки на адресу малолітніх суперниць, скільки обурюються жорстокістю їх подружок і "оператора", які спостерігали за бійкою і заохочували їх.

  • Автор відео отримав масу задоволення і вирішив поділитися з оточуючими. З його боку це межа цинізму і підлості, ну а дівчата... Брудно, огидно все це виглядає.
  • Жах! Ще і коментарі... Радять як битися...
  • Боже який жах, що коїться, яка жахлива молодь!
  • А хто знімав це все, то слабо було їх розборонити?
  • Найстрашніше це байдужість! Ті дурепи морди б'ють одна одній, а хлопець вибрав третю, а хтось стоїть знімає. Питання: "Навіщо?" Кому ця мерзота цікава?
  • Дівчинки, згадайте себе! Всі билися і за хлопців і з різних причин. Тільки коли ми билися не було телефонів. Головне, щоб за ножі не бралися. Сьогодні б'ються, а завтра в десна будуть цілуватися.
  • Жорстокість зашкалює! Страшно за майбутнє;
  • Як можна байдуже дивитися на жорстокість!

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...