Патріоти святкують у тилу ворога: Прапор України з'явився в окупованому Луганську поруч із бригадою ЗС РФ (відео)

В окупованому Луганську українські патріоти сьогодні теж святкують головне державне свято - День Незалежності, інформують Патріоти України.

Як повідомив у своєму Телеграм-каналі військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, в окупованому місті 24 серпня можна було побачити український прапор. "Наші в тилу ворога святкують День Незалежності. Сьогодні в окупованому Луганську, поруч з "в/ч 73438", тобто "2-ою окремою мотострілецькою бригадою" окупантів, з'явився цей синьо-жовтий прапор", - написав він й оприлюднив відео.

Крім того, на сторінці так званої "адміністрації Донецька" у соцмережі розміщено привітання з Днем Незалежності України. "Текст провісив достатньо довго, причому мене здивувало, що його перепостили й інші ресурси сепаратистів. "Нам искренне жаль, что коварство и бесчестье смогло разрушить мир и благополучие нашей страны", - це цитата з привітання, під яким було чимало позитивних коментів від жителів окупованого Донбасу. Ну, що ж, чекайте. Повернемося", - додав журналіст.

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...