Патрулює місто на велосипеді: У Німеччині 18-річний німець написав понад 4200 доносів і розповів, на кого він полює

У Німеччині Ніклас Маттеї з Грефенхайніхена, який називає себе в соцмережах "майстром доносів", патрулює місто на велосипеді в яскравому світловідбиваючому костюмі та розшукує тих, хто порушує правила паркування. Він одразу робить фото на смартфон і повідомляє про порушників поліцію.Про це пише Bild, передають Патріоти України.

У рідному містечку чоловік доніс уже на 8% мешканців, через що постійно стикається з образами та агресією. Багато опитаних BILD різко розкритикували донощика.

За минулий рік Маттеї написав 4227 заяв про неправильне паркування, загальна сума штрафів становила 140 000 євро. Хлопець не дає спуску й чиновникам, уважно стежачи за тим, як вони витрачають ці кошти.

Він не боїться чіплятися і до поліції: нещодавно він відчитав патрульних за те, що номер їхньої машини був брудним. Юнак розвернувся й за межами міста. Його мета — викрити хоча б по одному порушнику по всій Німеччині. Нещодавно у Хемніці він доніс на відомого репера Фінча.

Бургомістр Грефенхайніхена Енріко Шиллінг украй незадоволений хлопцем. За словами чиновника, тисячі скарг Маттеї паралізують роботу поліції. Крім того, він сіє розбрат серед городян. Декілька з них вже звернулися зі скаргами на юнака. "Такі витівки не можна терпіти. Ми розглядаємо всі правові заходи, — сказав BILD бургомістр. — Я мрію, щоб його особлива обдарованість знайшла собі іншу сферу застосування".

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...