Пекельний "привіт": ЗСУ потужно вдарили по бойовиках на Донбасі

Українські бійці завдали успішного удару по військах бойовиків у районі Горлівки на лінії розмежування в Донецькій області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, удар був нанесений по взводному опорному пункту (ВОПу) бойовиків так званої ДНР. Подальші деталі волонтер пообіцяв повідомити пізніше.

"Тут наша піхота під Горлівкою знову щось знищила. І добре влучили. У самісіньке, що ні на є, яблучко. Здалеку, в саму вершину. Ось прям в ту точку, де був ВОП. Поки це вся інформація. Трохи пізніше детальніше", - написав Мисягін.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...