Перед смертю розповів, про те, що не встиг: Боєць АТО здійснив мрію побратима, який помер у нього на руках

У Дніпропетровській області чоловік здійснив мрію загиблого військовослужбовця, який помер від ран. За життя чоловік мріяв збудувати зупинку у рідному селі, але не встиг, передають Патріоти України.

Цю зворушливу історію в соцмережі розповіла дніпрянка Світлана Кульбашна. За її словами, її знайомий і одноліток Олег у 2014 році пішов у зону АТО, відслуживши, повернувся додому.

"Розповів мені історію нещодавно, а сьогодні я вперше побачила цю зупинку. Просту зупинку для людей на краю села Військове, збудовану його руками. Зупинку із вражаючою історією.
Від ран помирав чоловік. Незнайомий з іншої частини. Поруч опинився Олег, він і вислухав останні слова. Не про сім'ю говорила людина, не про коханих людей. Гірко йому було, що не збудував він зупинку у своєму селі. Хотів, і не збудував, і вже не збудує. Останні слова. Чужа мрія та вогонь усередині простої людини", - розповіла Світлана.

Вона додала, що після повернення Олег збудував зупинку власними руками і коштом з лавкою усередині.

Зараз чоловік мріє висадити у селі Військове парк на згадку про чорнобильців, зокрема, в пам'ять про друга-ліквідатора, який рано пішов із життя.

Користувачі Мережі прокоментували допис жінки:

  • Минулого року мені теж пощастило познайомитися з цим чоловіком. Дуже гарна, щира людина. Він цього хлопця ніс на руках, але, на жаль, його не вдалося врятувати, він помер у нього на руках. Людина, за власні кошти здійснила чужу мрію, збудувала зупинку. Він ще й сам виховував двох дітей!
  • До сліз!
  • Дуже приємно, що в наших краях живуть такі люди!
  • Мрії повинні здійснюватися.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...