Перетворилася на "істоту": Професор-маніяк із Росії "виправдався" за розчленування своєї коханки

63-річний російський історик, доцент СпбДУ Олег Соколов, якого звинувачують у вбивстві своєї коханки, аспірантки Анастасії Єщенко, пояснив на суді причини вбивства, передають Патріоти України.

У відповідь на запитання судді Соколов заявив, що його обраниця «стала при згадці про [його] дітей біситися». Підсудний стверджує, що любив жертву і навіть збирався одружитися на ній. «У моєму житті, ніколи нічого подібного і близько не зустрічалося. Я не розумію, як це могло бути. Дівчина, яка здавалася мені ідеалом, поступово перетворилася на істоту зі страшної казки. Ось причина», — сказав Соколов.

Як повідомляє "Фонтанка", суд обрав підсудному запобіжний захід у вигляді двох місяців в ізоляторі. Професора будуть тримати в СІЗО "Крести".Як повідомлялося, Олег Соколов був затриманий вранці в суботу, 9 листопада, коли привернув увагу поліцейських після того, як пірнув у річку, щоб втопити пакет, в якому знаходилися відрізані руки вбитої. Сам Соколов перебував в неадекватному стані, його відвезли до лікарні з переохолодженням.

Чоловік зізнався, що перебував зі своєю колишньою студенткою у відносинах і вбив її після сварки. Прийшовши до тями, він вирішив розчленувати тіло і позбутися від нього. У процесі він багато пив, щоб не втратити свідомість. В квартирі викладача співробітники правоохоронних органів виявили тіло вбитої молодої жінки і її відрізану голову, а в рюкзаку — травматичний пістолет.

Пізніше стало відомо, що випускниця російського вишу Анастасія Єщенко, у вбивстві якого підозрюють доцента, історика Олега Соколова, загинула від вогнепального поранення. За словами колег і студентів, Олег Соколов був відомий своєю ексцентричністю і потягом до молодих студенток, а його пристрасть до постаті Наполеона носила маніакальний характер.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...