"Перевтома або наслідки прильотів": Відомий український співак потрапив до лікарні із повною втратою слуху

Український співак і лідер гурту Yurkash Юрко Юрченко повідомив, що під час благодійного концерту в Києві майже повністю втратив слух, через що потрапив до лікарні, передають Патріоти України.

Юрко Юрченко у своєму Facebook опублікував фото з лікарняного ліжка, на якому він лежить із крапельницею, а вуха закриті пов’язкою. Він повідомив, що під час благодійного концерту для Сталевих жінок Азову в Києві майже повністю втратив слух.

Він зауважив, що «аж невдобно, що не на нулі», бо «там і поголосніше бувало», і віджартувався, тепер він Бетховен 2.0.

Юрченко висловив припущення, що у проблеми зі слухом є кілька причини — «перевтома, акубаротравма, наслідки минулих прильотів». «Мінуси. Всі найближчи концерти і важливі поїздки відмінив. І шумить і гуде, тріщить, як порваний динамік. Від різкого співу пташки шугаюсь наче від постріла. Та й в тональність не попадаю. Плюси: Не чую єресь, яку ще несуть навколо на мертвому язику ненависного народу», — поділився він.

Музикант перебуває в інтенсивній терапії стаціонару і сподівається на позитивний прогноз лікарів. «Вірю в позитивний прогноз лікування і в наших крутих ескулапів, що загнали мене сюди силоміць і бережно вливають мені в вуха і в вени „вітамінки“!» - додав він.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Юрко Юрченко пішов добровольцем до лав ЗСУ і служить у батальйоні Карпатська січ. Зараз він виступав із благодійними концертами разом із гуртом "Скрябін".

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...