Підлітків, убитих у Бердянську, досі не поховали - окупанти вивезли тіла до Мелітополя

Українських підлітків Тиграна Оганесяна та Микиту Ханганова, яких окупанти вбили у тимчасово окупованому Бердянську, досі не поховали. Росіяни не дозволяють рідним забрати тіла з моргу. Про це повідомила співзасновниця Медійної ініціативи за права людини, координаторка напрямку "Війна і правосуддя" Ольга Решетилова, передають Патріоти України.

"Не зважаючи на те, що прощання з Тіграном і Микитою було заплановане у Бердянську на вчора, їх досі не поховали. Протягом усього вчорашнього дня сім'ї чекали на дозвіл слідчих забрати тіла з моргу, проте так його і не отримали. Натомість увесь день морг був оточений військовими", - розповіла Ольга Решетилова.

Водночас сьогодні, 30 червня, стало відомо, що тіла підлітків нібито повезли на експертизу до Мелітополя. "Ми розуміємо для чого росіяни це роблять. Вони намагаються приховати сліди своїх злочинів, адже по характеру уражень очевидно, що було вчинене вбивство, що в хлопців стріляли прицільно і на ураження", - наголосила Ольга Решетилова.

Однак, за її словами, усі ці хаотичні дії злочинців не мають сенсу: "Нам все відомо і все зафіксовано. Нічого приховати уже не вдасться".

"Просто дайте рідним попрощатися з дітьми", - написала Решетилова у своєму фейсбуці.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...