Підтягуємось до світових стандартів: Головна "повітряна брама" України стає дружелюбнішою для водіїв електромобілів

В аеропорту Бориспіль з’являться місця для стоянки електромобілів із зарядними станціями (фото)

Аеропорт Бориспіль через 2 місяці отримає 32 паркувальні місця для електромобілів, які будуть оснащені зарядними станціями. Про це поінформував комерційний директор аеропорту Георгій Зубко, зазначають Патріоти України.

“Приблизно через 2 місяці 32 паркувальних місця будуть повністю готові. 30 з них будуть працювати на другому рівні паркінгу, ще 2 – біля готелю”, – написав він.

Також Зубко закликав власників авто на пальному не займати призначені для електромобілів місця.

“Велике прохання до автомобілістів, що поки не відмовилися від автомобілів на бензині: давайте поважати один одного. Власники електромобілів йдуть на деякі незручності заради навколишнього середовища. Менше, що можна зробити у відповідь — не займати паркомісця, виділені для них”, – додав він.

На стоянку на місцях з зарядками діє стандартний тариф. Для другого поверху багаторівневого паркінгу він становить 30 грн на годину і 300 грн на добу.

Що стосується плати за користування зарядними станціями, то вона буде стягуватися приватним оператором, який буде надавати послугу. Назва компанії та розцінки в аеропорту обіцяють надати пізніше.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...