Пік коронавірусу в Україні зміщується: Епідеміолог назвала небезпечну дату

В Україні пік захворюваності на коронавірус зміщується приблизно на 10 діб і припаде на дні після закінчення травневих свят - до 19 травня. Про це заявила український епідеміолог Людмила Мухарська, передають Патріоти України.

За її словами, сплеску захворюваності в Україні не сталося, щодня реєструється приблизно однакова кількість інфікованих, але загальне число хворих зростає.

"Складно сказати, коли саме захворюваність піде вниз. Треба дочекатися кінця свят, потім ще до десяти днів інкубаційного періоду. Якщо після цього буде стабільне зниження, можна сказати, що пік пройдено", - зазначила Мухарська.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...