Пішла носом кров, впав та почав синіти: Спливли нові подробиці загадкової смерті судді Писанця

Суддя Печерського райсуду Києва Віталій Писанець помер після конфлікту в будинку колишнього митника, де він був у гостях. У нього раптово пішла носом кров, він втратив рівновагу та впав. Про це пише "Обозреватель", зазначають Патріоти України.

На момент приїзду правоохоронців Писанець вже був мертвий. Він лежав на підлозі у вітальні будинку колишнього заступника Голови Державної митної служби Петра Онопенка. Видимих слідів насильства на тілі загиблого не було.

При цьому на одязі судді, а також вимикачі світла і в кухні були плями, схожі на кров. Тіло відправили на експертизу, яка встановить причини смерті.

За словами свідків, в ході застілля сталася словесна перепалка між суддею і слідчим Солом'янського РУП ГУНП в Києві Хоменко. Писанець нібито вдарив рукою по обличчю Хоменка і на цьому конфлікт завершився, після чого вони ще близько 40 хвилин вживали алкоголь.

Онопенко і Хоменко повідомили, що у судді раптово з носа пішла кров, він втратив рівновагу, зачепив вазу зі столу, яка розбилася, і слідом впав. Після цього його обличчя почало синіти. Чоловіки запевняли, що намагалися надати першу медичну допомогу Писанцю, але безрезультатно. У цей момент приїхали син і зять судді та викликали швидку й правоохоронців. Медики констатували смерть 53-річного чоловіка.

Варто відзначити, що спочатку з'явилася інформація, що Писанець спіткнувся об вазу і впав на підлогу після конфлікту, але про 40 хвилинах застілля між подіями не згадувалося.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...