"Пішов як чоловік, як воїн!": У боях за Україну загинув відомий реконструктор із Тернопільщини, боєць 81-ї окремої аеромобільної бригади

Роман Кулик

Роман Кулик був бійцем 81-ї окремої аеромобільної бригади у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ. Точного місця його смерті не озвучують.

Унаслідок жорстоких боїв на фронті загинув відомий реконструктор Роман Кулик із Тернопільської області. Він був учасником десантно-штурмових військ і брав активну участь у діяльності волонтерських організацій. Про це повідомив його побратим Олександр Іванюк.

"Друзі, на фронті загинув багатьом відомий нам друг, реконструктор і воїн Роман Кулик. Родом із Чорткова. По-дитячому був наївний, трохи дивакуватий, але дуже добрий і щедрий. Хоча нелегке життя його мало б зробити черствим і невігласом", — написав він.

У соцспільноті "Наш край — Чортківщина" додали, що Роман Кулик служив у 81-й окремій аеромобільній бригаді (Слобожанська) у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

У боях за Україну загинув відомий Тернопільський реконструктор Роман Кулик

Знайомі та друзі висловили свої співчуття рідним і близьким воїна в соціальних мережах.

"Ти був справжнім другом. Пам'ятаю, як приїхав до мене на позиції, як привозив мені смаколики. А тепер тебе немає. Спочивай з миром. Вічна і світла пам'ять Герою України!" — вказала знайома загиблого захисника.

Також Олександр Іванюк додав, що завжди пам'ятатиме свого друга.

"На жаль, ми разом багато чого не встигли зробити і відтворити, але спи спокійно... Ми будемо тебе пам'ятати. Будемо згадувати, коли будемо цілитися. Ти пішов як чоловік, як воїн! Смерть твоя найкраща з усіх!" — додав Олександр Іванюк.

Пост Олександра Іванюка

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...