Пішов на фронт разом з сином: Під Бахмутом загинув директор Попаснянського ліцею

На фронті загинув директор Попаснянського ліцею, вчитель історії Віктор Шуляк. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

Віктор Шуляк пішов захищати країну на початку війни. На фронт відправився і його син Денис – теж вчитель. Під час бойових дій він отримав поранення.

У групі Попаснянського ліцею № 1 на Facebook загибель директора підтвердив його друг Анатолій Береславський. Він повідомив, що Віктор Шуляк загинув під Бахмутом на Донеччині, а його син Денис з чисельними осколковими пораненнями перебуває у лікарні.

"Я довго не міг повірити і щось написати про свого друга, колегу, директора, якого я поважав над усе. Ми багато разом чого зробили для нашої школи, для дітей, а сьогодні він на небесах", – пише Анатолій Береславський.

У кінці серпня напередодні навчального року Віктор Шуляк записав для колег-освітян звернення з окопів. "Війна триває за долю і за душі людей, за дітей, яких ми з вами навчаємо. Виховуємо патріотів і робимо все для того, щоб здолати ворога. Бажаю вам в цьому нелегкому році здоров’я, зберегти своє життя, творчості, всього найкращого. А всім нам – перемоги", – казав військовий.

Віктор Шуляк працював педагогом понад 30 років. "Після Перемоги вони з сином хотіли відновлювати рідну Попасну, яку знищив ворог. Знову відкрити двері ліцею номер 1", – пише Сергій Гайдай.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...