Пішов на розбій у 19 років: У мережі показали фото "героя", який розгулював по Києву з автоматом

У мережі показали фотографію молодого хлопця, який 5 травня розгулював вулицями Дарницького району Києва з автоматом в сумці. Знімок затриманого хлопця опублікувало співтовариство "Київ Оперативний" в соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Так, ось - подивіться на затриманого. Звідки у нього зброю взагалі? 19-річний пішов на розбій з автоматом. Це що взагалі?" - пишуть журналісти.

Як відомо, затримали хлопця після того, як він скоїв розбійний напад на вулиці Садовій. При цьому при собі зловмисник мав значну суму грошей. З'ясувалося, він пограбував продуктовий магазин.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...