Хотів підзаробити на вбивствах, але все пішло не так: Родичі "зниклого" окупанта поскаржились, що Росія кинула їх з виплатами

Родичі зниклого на війні в Україні окупанта поскаржилися, що Росія кинула їх з виплатами. 41-річний росіянин Михайло П'янковський підписав контракт 1 червня 2024 року, а вже через кілька днів його відправили на передову. Про це повідомляють у російських пабліках. Вже 9 червня окупант опинився на передовій під Авдіївкою, передають Патріоти України.

Як розповідають родичі, окрім того, що в нього не було належної підготовки, чоловіка навіть нічим не забезпечили. "Він зателефонував і попросив вислати йому 40 тисяч рублів, щоб купити речі. Ми зробили переклад на карту командира частини. Потім Михайло зателефонував і сказав, що йде на зачистку. З того часу ми про нього нічого не знаємо", – розповідає рідня окупанта.

Зв'язок з Михайлом зник 19 червня. Після підписання контракту йому видали банківську картку, яку він залишив мамі, проте обіцяні майже 600 тисяч рублів так і не надійшли на рахунок. У військкоматі родичам сказали, що вони не мають до цього відношення.

П'янковського відправили у бій без підготовки, одразу після прибуття на фронт 9 червня. Наразі він офіційно вважається безвісти зниклим.

Чоловік вирішив піти на війну через відсутність роботи в рідному селі Маяк. Близькі намагалися його відмовити.

"У нас у селі роботи немає. Михайло казав, що все одно тут зайнятися нема чим, ось і підписав контракт. Ми його відмовляли. Свою карту "Мир", яку йому видали після підписання контракту, залишив матері. Йому обіцяли 400 тисяч рублів регіональних виплат та 195 тисяч рублів федеральних. Ми чекаємо. Вчора перевіряли картку, вона повністю пуста. Коли виплати впадуть? У військкоматі нам сказали, що не мають до цього відношення", – розповідають родичі. У окупанта вдома залишилися 67-річна мати та двоє дітей віком 15 і 17 років.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...