Після відмови пригостити цигаркою: Чемпіон Європи з боксу влаштував масову стрілянину в Москві

Чемпіон Європи-2013 з боксу у напівважкій вазі (до 81 кг) Микита Іванов влаштував стрілянину біля ресторану Brauhaus Moscow Paveletsky на Шлюзовій набережній у центрі Москви. Як повідомляє прокуратура столиці РФ, 37-річний Іванов мав травматичний пістолет, передають Патріоти України.

За інформацією російських ЗМІ, один із відвідувачів ресторану вийшов разом із друзями покурити, де до них і підійшов боксер. Колишній спортсмен попросив цигарку, але поводився нахабно (сперся ліктем на відвідувача). Виник конфлікт, який швидко переріс у бійку, а потім і у стрілянину.

Іванова намагалися скрутити, але він встиг дістати пістолет і зробити пару пострілів. Попередньо постраждали чотири особи.

"Постраждалих госпіталізовано з різними тілесними ушкодженнями, у тому числі з вогнепальними пораненнями", – йдеться у пресрелізі силовиків.

Телеграм-канал Baza без вказівки джерела опублікував прізвища чотирьох поранених чоловіків – від 21 до 47 років. Наразі на місці перестрілки працюють екстрені служби.

Три роки тому Микиту Іванова затримала поліція за побиття свого партнера по команді. Інцидент стався у поїзді, коли боксери поверталися зі змагань в Ульяновську. Постраждалого спортсмена Басіра Мірсіябова тоді госпіталізували у тяжкому стані.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...