Пів року відновлення як мінімум: У Бєсєдіна ушкоджені кілька м'язів ноги, прогнози лікарів невтішні

У нападника української збірної Артема Бєседіна, який травмувався у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 під час гри зі Швецією, пошкоджені кілька м'язів ноги, Про це з посиланням на прессекретаря національної збірної Олександра Гливинського, повідомляє Українська асоціація футболу, передають Патріоти України.

Після зіткнення зі шведським захисником Маркусом Даніельссоном Бєсєдін залишив поле за допомогою медиків. Первинне обстеження українця показало ушкодження кількох м'язів, розповів Гливинський.

"Є підозра на ушкодження хрестоподібних зв‘язок. Більш точний діагноз можна поставити після проведення МРТ, однак зрозуміло, що така травма потребує тривалого лікування і не дозволить Артемові зіграти найближчим часом", - наголосив прессекретар національної збірної. Футболіста відправили до Києва для обстеження та лікування його в динамівському клубі.

Головний лікар київського "Динамо"Андрій Шморгун розповів, що Бєсєдіну провели МРТ-обстеження. "На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої та зовнішньої бічної зв'язок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення. Від удару прямою ногою у Бєсєдіна трапилася гіперекстензія (перерозгинання) в колінному суглобі, яка викликала таку значну травму. Термін відновлення - близько шести місяців", - розповів він.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...