Почала дихати самостійно: З'явилися хороші новини про здоров'я Заворотнюк

Рідні не роблять офіційних заяв, але в медичних колах подейкують, що артистка навіть прийшла до тями.

Анастасія Заворотнюк. Фото: Експрес-газета.

Російське видання «Комсомольська правда» з посиланням на джерела в медичних колах повідомило, що знаменита російська актриса Анастасія Заворотнюк 16 вересня, прийшла до тями, передають Патріоти України.

У той же час в ЗМІ підкреслили, що достеменно інформація про здоров'я зірки все ще тримається під секретом. «Нова інформація про стан Анастасії Заворотнюк точно обрадує всіх її шанувальників. Актриса знаходиться в свідомості і дихає самостійно. Між тим, рідні зірки серіалу «Моя прекрасная няня», як і раніше, зберігають мовчання», - йдеться в повідомленні.

Крім цього повідомляється, що інших подробиць дізнатися не вдалося, так як в палату Анастасії не пускають нікого, крім близьких родичів.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....