Подарунок місту до Дня Незалежності: У центрі Харкова відкрили перший висотний оглядовий майданчик із вражаючими видами (фото)

У Харкові перший у місті висотний оглядовий майданчик знаходиться на будівлі Держпрому. Харків’яни можуть відвідувати оглядовий майданчик на Держпромі за попереднім записом, повідомляють Патріоти України.

Майданчик знаходиться на 12-му поверсі у 6-му під’їзді будівлі Держпрому. Він складається з двох локацій – внутрішнього приміщення, де облаштована експозиція історії міста, а також зовнішнього приміщення на даху під’їзду.

З оглядового майданчика, що виходить на площу Свободи, видно не тільки сквер з сухим фонтаном і найбільший майдан міста, але й інші мікрорайони – Павлове Поле, район Шатилівки, Олексіївку і район Центрального ринку.

На майданчику також встановлений бінокль, у який можна спостерігати частину Салтівки і мікрорайони вздовж Холодногірсько-заводської лінії метрополітену. На даху встановлені кілька лавочок. Периметр майданчику огороджений металевим парканом і скляним бортом.


Джерело: Depo.Харків

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...