Подряпав та розірвав одяг: Водій маршрутки в Одесі побив пасажира за оплату проїзду дрібними грошима

Чоловік вийшов з маршрутки і не встиг зробити і десяти кроків, як на нього накинувся водій.

У вівторок, 15 грудня, на вулиці Декабристів в Одесі водій маршрутного таксі № 214 побив пасажира, повідомляють Патріоти України.

Чоловік вийшов з маршрутки і не встиг зробити і десяти кроків, як на нього накинувся водій. Він схопив пасажира за одяг і почав завдавати ударів по обличчю. За словами потерпілого, водій мікроавтобуса ВН 8665 напав на нього зі спини, мотивуючи своє обурення тим, що пасажир розрахувався за проїзд дрібними (металевими) грошима. «В результаті у мене розсічення перенісся, порваний одяг. Звернувся до міського Єдиного центру звернень громадян», - розповів потерпілий.

Як повідомили в Одеській міськраді, зверненню потерпілого присвоєно реєстраційний номер Т1-85138. Керівництву департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху доручено розібратися і вирішити питання до 14 січня 2021 року.
Коментуючи НП в соцмережах, містяни зазначають, що «організація перевезень пасажирів маршрутками в Одесі не витримує ніякої критики: водії, в більшості своїй - хами, невідомо, за яким принципом і хто їх набирає».
Зазначається також, що «приватні автотранспортні підприємства, задіяні на обслуговуванні перевезень маршрутками, взагалі відбилися від рук. Тендери, що проводяться мерією, - формальність: все вирішують "договорняки" транспортників з керівництвом транспортного департаменту мерії. Тому ніякої управи на водіїв і господарів маршруток в Одесі немає».
Одесити пишуть і про те, що в місті-мільйоннику повністю відсутній міський автопарк і все залежить від примхи приватних структур-перевізників. «Ось сьогодні з'явилася інформація про те, що приватники мають намір після Нового року знову підняти вартість проїзду в маршрутках. Це при такому-то обслуговуванні, при набиванні в салон людей, немов оселедців в бочку, і при безмежному хамстві водіїв !?» - обурюються одесити. Містяни пропонують меру, його заступникам та керівникам транспортного департаменту відмовитися від службових авто і пересісти на маршрутки.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Супервоїн з мене не вийшов, але роблю, що можу": Відомий український співак показав свою військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:05

Відомий український співак, а тепер і воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів, що 16 травня – це особлива для нього дата. Військовий відзначив два роки з моменту початку служби в армії, передають Патріоти України. У своєму Instagram Олександр Положин...