Подробиці про дівчину з Троєщини: Блогерку, яку розгромила готельний номер у Києві, рік тому врятувала поліція (відео)

Блогерку Марію з ніком "ttiisshhiinnaa", яка влаштувала погром у номері готелю у Києві, рік тому патрульні поліцейські врятували від самогубства. Тоді дівчина нібито посварилася з хлопцем і хотіла стрибнути з мосту Метро. Відповідне архівне відео правоохоронців опублікували у спільноті "Київ Оперативний" у Telegram у вівторок, 1 червня, повідомляють Патріоти України.

У спільноті нагадали, що життя блогерці, яка напередодні обурювалася приїзду силовиків, нецензурно виражалася у їхню сторону та вмикала пісні з образами поліцейських, врятували саме правоохоронці. "А кого це у нас тут рік тому рятували патрульні? Сьогодні ж вона вже шле копів на три літери. Що там по психологічній допомозі?" – сказано у повідомленні.

Як показано на відео, тоді до поліції звернувся чоловік, який побачив у соцмережі прямий ефір Марії, де вона розповідала, що хоче покінчити із життям. Правоохоронці одразу вирушили на місце та врятували дівчину. Вони пропонували Марії допомогу та намагалися її втішити.

"Я чотири роки спілкувалася з хлопцем, а йому на мене.... Усе добре, я просто випила трошки і мені погано на душі, а так усе нормально", – говорила тоді блогерка.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...