Погрожували зброєю присутнім: У Вінниці затримали кримінальних авторитетів, які влаштували бійку в ресторані (фото)

За словами правоохоронців, чоловіки, яким 39 і 56 років, неодноразово судимі і мали вплив на оперативну обстановку в регіоні.

У Вінниці поліцейські затримали двох кримінальних авторитетів за вчинення хуліганський дій в розважальному закладі, передають Патріоти України.

Як йдеться на сторінці обласного управління поліції в Facebook, вночі 17 серпня чоловіки влаштували бійку в ресторані, погрожували присутнім зброєю, розбили меблі, а після цього чинили опір правоохоронцям, які приїхали виклик.

Фото - поліція Вінницькій області

Фото - поліція Вінницькій області

"Затримання відбулося сьогодні у центрі Вінниці працівниками кримінальної поліції за силової підтримки бійців КОРДУ та процесуального керівництва прокуратури області", – йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, чоловіки, яким 39 і 56 років, неодноразово судимі і мали вплив на оперативну обстановку в регіоні. Зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання, їм оберуть запобіжний захід. За хуліганство їм загрожує до 5 років ув'язнення.

Фото - поліція Вінницькій області

У Вінниці затримали кримінальних авторитетів, які влаштували бійку в ресторані


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...