Погрожував подати до суду: Журналістка Емма Антонюк розповіла, чим закінчився скандал з Іво Бобулом

Інтервʼюерка Емма Антонюк розповіла, чим закінчився скандал з українським співаком Іво Бобулом, який звинувачував журналістку в непрофесійності та погрожував подати на неї до суду. Після гучних заяв обох учасників конфлікту українці так і не дізналися, чи точаться між ними судові суперечки. У новому інтервʼю на каналі "Ґрунт" Емма Антонюк пролила світло на це запитання, передають Патріоти України.

За її словами, артист не виконав погроз, але ще, можливо, таки подасть до суду. Інтервʼюерка жартома заявила, що все чекає на ту людину, яка дійсно наважиться судитися з нею, а також запевнила, що слова артиста, мовляв, вона без згоди опублікував інтервʼю з сексистськими коментарями – брехня.

"Це була брехня про суд. Хіба, може, ще подасть. Там уже і Арестович нам судом (погрожував – ред.). У нас скільки обіцянок подати до суду. Я все чекаю, хто та людина, яка буде не тільки про це п**діти", – сказала Антонюк.

Як відомо, що колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович пообіцяв Антонюк "юридичні наслідки" за те, що журналістка з колегою оплилюднили відео його закликів до фізичного і морального насильства над жінками.

Щодо Іво Бобула, варто нагадати, що в лютому цього року навколо його інтерв'ю спалахнув скандал. Він видав кілька абсурдних сексистських заяв про те, що сучасні жінки "меркантильні", а "хороші дівчатка мають сидіти вдома". Коли Емма Антонюк спробувала довести неправоту артиста, він покинув студію.

Згодом Бобул звинуватив співрозмовницю у бажанні пропіаритися на імені зірки, а також у непрофесіоналізмі. За словами співака, він заборонив публікувати інтерв'ю.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...