Покласти спати вже о 19-й: Яких правил виховування має дотримуватися няня дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Ще одна рекомендація, якої дотримується няня — як можна більше активностей на свіжому повітрі та обмежений час для перегляду телевізора.

За дітьми герцогів Кембриджських протягом шести років доглядає Марія Тереза Турріон Борралло. Жінка народилася в Іспанії, але живе у Великобританії вже двадцять років. До Кейт Міддлтон і принца Вільяма вона працювала в зіркових родинах, серед яких Мік Джаггер і його колишня дружина Джеррі Холл. Сама Борралло неодружена та не має дітей. Вона також закінчила престижний заклад для нянь Norland College, повідомляють Патріоти України.

Марія, яка освоїла тхеквондо, прийнята на службу в королівську родину в березні 2014 року. Борралло строго дотримується правил, встановлених Вільямом і Кетрін.

Як повідомляє Cheatsheet, королівські немовлята носять багаторазові тканинні підгузки до того, як їх привчать до горщика. Няня повинна знати, як їх правильно одягати та прати. Ще одне суворе правило стосується розпорядку дня Шарлотти, Джорджа і Луї. Діти повинні лягати спати рівно о сьомій вечора. Експерт з виховання Луїза Херен зазначає, що Марія ніколи не порушує розклад.

Ще одна рекомендація, якої дотримується няня — як можна більше активностей на свіжому повітрі та обмежений час для перегляду телевізора. Королівський репортер Кеті Ніколл розповіла, що це особисте побажання Кейт Міддлтон. У спадкоємців Вільяма і Кейт є свій дитячий майданчик з гойдалками і ставком. Няня ніколи не шльопає дітей, оскільки це вважається неприйнятною формою покарання.

Герцоги Кембриджські практикують так званий метод «диван для бесіди»: коли хтось із дітей здійснює проступок, вони саджають його на диван і спокійно обговорюють його поведінку.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...