Полетіли "Онікси": Російські окупанти з Криму обстріляли Одещину надзвуковими ракетами

Окупанти завдали ракетний удар по Одеській області чотирма ракетами типу "Онікс" з ракетного комплексу "Бастіон". Супротивник обстріляв Одеську область з території захопленого Криму, повідомили в Одеській міськраді, посилаючись на дані оперативного командування "Південь", передають Патріоти України.

"По Одещині завдано ракетний удар чотирма ракетами типу "Онікс" з ракетного комплексу "Бастіон" в... Криму", - зазначила влада.

У міськраді додали, що окупанти продовжують нищити об'єкти інфраструктури області й психологічно тиснути на мирних жителів. "...дуже висока ймовірність продовження ракетних атак по регіону. Не нехтуйте попередженнями про небезпеку. Будьте пильними і обережними", - попередили у міськраді.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...