Полетіли в пекло: Над Ізюмом українські військові знищили безпілотник та літак Су-34 окупантів

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що над Ізюмом українські військові знищили безпілотник та літак Су-34 окупантів. Про це він заявив в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Щодо Ізюму - наші збройні сили тримають свої позиції, нищать сили ворога, сьогодні було збито літак Су-34, а також безпілотник", - зазначив голова ОВА. За його словами, ворог на цьому напрямку несе великі втрати і хоче обійти Ізюм та піти на Луганську та Донецьку область.

"Однак, ще жодна їх операція на цьому напрямку не досягла успіху", - сказав Синєгубов. Він підкреслив, що українські військові утримують свої позиції й поблизу Харкова "Зараз ведеться операція з відсунення ворога у роганському, дергачівському та чугуївському напрямках. Наші військові звільняють ці населені пункти від окупації", - розповів очільник ОВА.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...