“Поліцейський діяв законно”: На суді виступила адвокатка копа, який застрелив чоловіка у Дніпрі

Під час судового засідання, на якому обирають запобіжний захід поліцейському, який у вівторок, 29 серпня, застрелив у Дніпрі чоловіка-пасажира Jaguar, виступила адокатка підозрюваного. Про це із залу суду повідомляє кореспондентка ТСН Ольга Павловська, передають Патріоти України.

Адвокатка заявила, що підозра, яку оголошено її підзахисному, необґрунтована взагалі. За її словами, кваліфікація злочину неправильна, а поліцейський діяв цілком законно.

Сторона захисту вважає, що недоречно обирати для поліцейського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, достатньо особистого зобов'язання чи максимум - домашнього арешту.

Прокурор натомість просить суд обрати поліцейському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Як повідомлялося раніше, судове засідання щодо обрання запобіжного заходу патрульному поліцейському відбувається за допомогою відеозв’язку, що пов'язано зі станом здоров'я правоохоронця.

Поліцейського, який під час конфлікту через порушення правил дорожнього руху застрелив чоловіка, підозрюють в умисному вбивстві та перевищенні службових повноважень.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...