Помер актор із "Джентльменів удачі", який був у "Миротворці" за зйомки в окупованому Криму

Анатолій Яббаров і Дмитро Нікіфоров. Фото: Іnstagram.

У 86 років помер російський актор Анатолій Яббаров, найбільше відомий глядачеві завдяки ролі спільника гардеробника Мітяя у фільмі "Джентельмени удачі". Російські ЗМІ повідомляють, що його не стало 6 листопада. Причина смерті не уточнюється, зазначають Патріоти України.

Яббаров, який був заслуженим артистом країни-окупанта, також зіграв у таких фільмах, як "Жили-були старий зі старою", "Два капітана", "Зовсім пропащий", "Злочин і кара", "Фурцева" та низці інших стрічок.

Чоловік народився не в Росії, а в Азербайджані, у Баку. З 1959 року мешкав у Туркменістані в Ашхабаді та працював у російському драматичному театрі імені Пушкіна.

В 2018 році російський актор опинився у числі фігурантів бази "Миротворець" через те, що незаконно відвідував тимчасово окупований півострів Крим. "Свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим. Участь у зйомках фільму "Танкіст", (тимчасово робоча назва), на території анексованого Криму у 2017 році", - говориться на сайті бази.

Того року до цього списку також потрапили інші російські актори, серед яких: Борис Токарєв, Михайло Негін, Володимир Нікітін, Олександр Корчагін, Тимур Єфременков, Михайло Шамігулов та режисер Федір Петрухін (саме у його фільми тоді знімалися всі вони на території тимчасово окупованого Криму).

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...