Його любили мільйони: Помер популярний телеведучий з українським корінням, який завоював любов американців

Найвідоміший американський телеведучий Алекс Требек помер 8 листопада в Лос-Анджелесі. Сумну звістку опублікували в Twitter телевізійної програми Jeopardy!, яку протягом тривалого часу вів Требек, передають Патріоти України.

"Jeopardy! З жалем повідомляє, що Алекс Требек мирно помер сьогодні вранці будинку в оточенні родини та друзів. Дякуємо, Алекс", - написали в пресслужбі Jeopardy!

Варто відзначити, що Алекс Требек - не просто американський телеведучий. Його батько був українським іммігрантом і уродженцем села Нуйно. Матір'ю стала франко-канадка. При цьому Требек ніколи не соромився своїх коренів. В одному з інтерв'ю сказав: "Мій батько народився в Україні та не дуже добре володів англійською".

Алекс Требек є володарем рекорду Гіннеса за кількістю проведених епізодів шоу, зокрема він був ведучим понад 7000 випусків програми. Такого досягнення не має жоден інший ведучий у світі.

Требеку було 80 років і він до останнього перевіряв ерудицію американців. За весь цей час Требек поставив понад півмільйона питань. Щотижня аудиторія шоу становить 25 000 000 глядачів. Шоу "Jeopardy" настільки популярне, що на нього не втомлюються робити численні пародії причому за участю знаменитостей.

Сьогодні ведучий володіє кількома нагородами Еммі, має зірку слави в Голлівуді. Крім того, дивним залишається факт, що за весь цей час виходу шоу, його ведучий жодного разу не був за кадром.

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...