Його любили мільйони: Помер популярний телеведучий з українським корінням, який завоював любов американців

Найвідоміший американський телеведучий Алекс Требек помер 8 листопада в Лос-Анджелесі. Сумну звістку опублікували в Twitter телевізійної програми Jeopardy!, яку протягом тривалого часу вів Требек, передають Патріоти України.

"Jeopardy! З жалем повідомляє, що Алекс Требек мирно помер сьогодні вранці будинку в оточенні родини та друзів. Дякуємо, Алекс", - написали в пресслужбі Jeopardy!

Варто відзначити, що Алекс Требек - не просто американський телеведучий. Його батько був українським іммігрантом і уродженцем села Нуйно. Матір'ю стала франко-канадка. При цьому Требек ніколи не соромився своїх коренів. В одному з інтерв'ю сказав: "Мій батько народився в Україні та не дуже добре володів англійською".

Алекс Требек є володарем рекорду Гіннеса за кількістю проведених епізодів шоу, зокрема він був ведучим понад 7000 випусків програми. Такого досягнення не має жоден інший ведучий у світі.

Требеку було 80 років і він до останнього перевіряв ерудицію американців. За весь цей час Требек поставив понад півмільйона питань. Щотижня аудиторія шоу становить 25 000 000 глядачів. Шоу "Jeopardy" настільки популярне, що на нього не втомлюються робити численні пародії причому за участю знаменитостей.

Сьогодні ведучий володіє кількома нагородами Еммі, має зірку слави в Голлівуді. Крім того, дивним залишається факт, що за весь цей час виходу шоу, його ведучий жодного разу не був за кадром.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...