Помітили близько опівночі: Через карантин 67-річна бабуся йшла пішки з Полтави до Києва (фото)

Транспорт не їздить, а жінці терміново потрібно було потрапити в столицю.

Бориспільські патрульні допомогли пенсіонерці, яка намагалася пішки подолати відстань у 340 кілометрів від Полтави до Києва. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області, передають Патріоти України.

"Близько опівночі від небайдужого громадянина на лінію 102 надійшов виклик про, що узбіччям автодороги Київ — Харків — Довжанський крокує жінка похилого віку… Вже на зупинці громадського транспорту «Журавка» патрульні побачили 67-річну громадянку. Вона виглядала засмученою та розгубленою, бо у зв’язку з карантином — транспорт не їздить, а їй терміново потрібно було потрапити з Полтави до Києва", - розповіли правоохоронці.

За їх словами, жінка почувала себе добре та медичної допомоги не потребувала. Інспектори зупинили добропорядного водія, який погодився доставити жінку до місця призначення.



Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

Пів мільйона гривень за газову плиту! Стало відомо, кому з українців загрожує "космічний" штраф

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:50

Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...