"Помста за скасування Лепса": У Казахстані зірвали концерт Максима Галкіна

У Казахстані скасували концерт Максима Галкіна. Виступ коміка планувалося в Астані на 8 жовтня 2023 року. Зараз же стало відомо, що шоу скасовано. Про це повідомляють місцеві ЗМІ Астани, передають Патріоти України.

Виявилося, що нещодавно контролюючі органи Казахстану нібито знайшли порушення в документах, через що схему продажу квитків назвали ледь не шахрайством. А 20 червня артисту направили лист про те, що захід провести буде неможливо.

Цікаво, що новина про скасування концерту почала з'являтися в місцевих групах Астани ще днем раніше. Організатор концерту Галкіна Олексій Пучков в соцмережах припустив, що це - "помста за скасування Лепса".

Чому скасували концерт Лепса в Казахстані

19 червня стало відомо, що в Казахстані скасували концерт путініста Григорія Лепса. Причиною скасування стало те, що нещодавно він пообіцяв виплатити по мільйону рублів кожному, хто доведе, що підбив український танк "Леопард".

"Без проблем, друже": Ф'юрі після бою запропонував Усику провести спільну відпустку із сім'ями в Україні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 20:30

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який у ніч на 19 травня програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександрові Усику, запропонував українцю провести спільну відпустку із сім'ями в Україні й Великобританії. Відеозапис спілкува...

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...