Попелюшка по-тайськи: Король Таїланду офіційно визнав кохану медсестру своєю дружиною

Король Таиланду Маха Вачіралонгкорн

Днями 67-річний Маха Вачіралонгкорн офіційно присвоїв своїй коханці, 34-річної армійській медсестрі Сінінате Вонгваджірапакді, статус наложниці - другої дружини-консорту. Церемонія пройшла в королівському палаці в присутності преси, перших осіб держави і 41-річної дружини правителя Таїланду Сутхіди (на відео - починаючи з 3:40), зазначають Патріоти України.

Під час церемонії Сутхіда сиділа по ліву руку від короля і мовчки спостерігала за тим, що відбувається - її обличчя не виражало жодних емоцій. У цей момент король виливав на голову Сінінате, яка раніше була його охоронцем, церемоніальну воду. Під час служби дівчина, згідно з традицією, лежала на підлозі, щоб весь час залишатися нижче рівня його колін.
Король Таиланда с супругой и своей наложницей
Ця подія вже увійшло в історію як перший випадок, коли сучасна монархія країни публічно визнала полігамію (останній раз король Таїланду був багатоженцем в далекому 1932 рік).
Король Таиланда со своей наложницей
До речі, схожий обряд навесні цього року проходила і дружина короля Сутхіда Вачіралонгкорн, однак тоді церемонія була весільною. Цей шлюб став четвертим для правителя Таїланду. Від попередніх відносин у Махи Вачірлонгкорна залишилося дві дочки і п'ять синів, і тільки один з його спадкоємців офіційно визнаний принцом.
Король Таиланда Маха Вачиралонгкорн и Сутхида Вачиралонгкорн
До весілля Сутхіда була командиром охорони сім'ї Махи Вачіралонгкорна, який тоді був ще наслідним принцом, а через три роки була підвищена до звання генерала. Зараз же дружина короля Таїланду виконує обов'язки начальника особистої охорони чоловіка.
Король Таиланда Маха Вачиралонгкорн и Сутхида Вачиралонгкорн
Кілька місяців тому в мережі були опубліковані перші офіційні фотографії нової принцеси Таїланду. На них Сутхіда постає не тільки в національних костюмах, а й у військовій формі з великою кількістю нагород, отриманих за довгі роки вірної служби королівської сім'ї.
Сутхида Вачіралонгкорн



Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...