Попри карантин: 14 березня у Києві відбудеться Марш патріотів та добровольців

Метою маршу є показати представникам влади, що велика частина суспільства не погоджується з тим зовнішньополітичним курсом, який було обрано.

Організатори заходу заявили, що наспіх оголошений карантин більше схожий на спроби заборонити протести. Але попри це попросили всіх учасників вжити профілактичних заходів. Марш патріотів до Дня Добровольця 14.03.20 об 11:00 попри карантин відбудеться, повідомляють Патріоти України.

Організатори заходу заявили, що наспіх оголошений карантин більше схожий на спроби заборонити протести. Але попри це попросили всіх учасників вжити профілактичних заходів. Організатори наголошують, що захід покликаний вшанувати пожертву добровольців, які захищають Україну від зовнішньої агресії. Також метою маршу є показати представникам влади, що велика частина суспільства не погоджується з тим зовнішньополітичним курсом, який було обрано. Мир будь-якою ціною є неприйнятним.
Колона пройде через Майдан, вулицями Грушевського, Шовковичною, Інститутською, Банковою та Алеєю Героїв Небесної Сотні. Перед цим, о 10:00 буде молебен за полеглими на Михайлівській площі, звідки і почнеться марш.
Другий збір - з 18:00 біля стадіону ЦСКА, поблизу Міністерства оборони. Колона планує пройти маршем до посольства Росії. Організаторами акції виступає Рух Опору Капітуляції та Рух Ветеранів України.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...