Популізму меж нема: Кандидатка в депутати обіцяє жінкам безплатне збільшення грудей у випадку своєї перемоги

Вагітна еротична модель із соцмережі OnlyFans іде в депутати мексиканського парламенту. Жінка рекламується в соцмережі еротичним контентом та обіцяє безплатні робочі місця "усім жінкам із великими грудьми" в рамках колоритної виборчої кампанії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Британська соцмережа OnlyFans пропонує користувачам продавати власний контент "фанам" на ресурсі за платну підписку. Стала популярною в індустрії еротичного контенту й розваг для дорослих. Але також там є творці контенту з інших жанрів, як-от спорт і фітнес чи творчі професії, наприклад: художники, музиканти. Це дає змогу авторам контенту щомісяця отримувати гроші від своїх шанувальників, а також чайові та платні трансляції.

Росіо Піно продає еротичний контент і обіцяє ще більше еротичних матеріалів і роботу всім грудастим жінкам, якщо здобуде місце в парламенті Мексики на виборах наприкінці цього тижня.

Її передвиборні гасла - "Покажи дупцю" й "Жінка з гарними сідницями - наділена повноваженнями", "Зі мною ваш голос враховується за два".

Піно бере з передплатників $9,5 на місяць і $114 на рік доступу до її контенту. Вона сподівається, що її непристойний підхід забезпечить місце в палаті депутатів країни на виборах 6 червня.

Піно відома під псевдонімом La Grosera, що означає "Грубіянка". Вона - кандидатка від лівоцентристської партії "Прогресивні соціальні мережі", заснованої як некомерційна організація 2019-го, а 2020 року створена як партія.

Кандидатка в штаті Сонора здивувала пікантними рекламними кампаніями, у яких з'являється повністю голою, прикриваючи груди руками.

Піно повідомляє на своєму сайті, що допомагала постраждалим від землетрусу в штаті Чьяпас 2017 року, і це змусило зайнятися політикою. Її головна передвиборча обіцянка - гарантоване безплатне збільшення грудей усім жінкам. Пріоритет матимуть жінки, які перенесли мастектомію.


У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...