Порівняла з Путіним: Екс-дружина відомого українського шоумена заявила, що у нього розлад особистості

Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко заявила, що у екс-чоловіка розлад особистості, викликаний психологічними проблемами. За її словами, у нього навіть був короткий курс лікування. Про це Войченко розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк, передають Патріоти України.

Жінка зазначає, що постійно стикається з агресією з боку Остапчука і навіть порівняла його з російським президентом, який розв'язав війну проти України. "Яскравий приклад - Путін. Ось він упевнений, що він може так робити, але йому сказати неприємне слово не можна. Це жахливе порівняння, але це так. З приводу діагнозу я впевнена, тому що я була присутня в кабінеті лікаря, коли йому говорили, що така проблема є. Запису в історії хвороби, я думаю, немає. Хоча короткий курс лікування був", – запевняє Войченко.

Вона також відповіла на звинувачення Остапчука в перешкоджанні спілкуванню з дітьми. Жінка наголошує, що шоумен сам не проявляє ініціативи. "Він прямим текстом бажав мені смерті, довго озвучував, що не потрібно було вивозити дітей, і вони були в безпеці в бомбосховищі. Після того, як мене послали п'ять разів, я зробила те ж саме. Він образився і днів 20 не дзвонив, – додала Олена.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.