Постраждалий у реанімації: На Полтавщині у приватному зоопарку лев покусав чоловіка

У селищі Котельва Полтавської області у приватному зоопарку чоловіка покусав лев. Інцидент трапився у четвер, 29 червня, повідомляють Патріоти України.

Про стан постраждалого розповіла виконувачка обовʼязків завідувача реанімаційного відділення першої міської лікарні Полтави Світлана Пасюта. 26-річного місцевого жителя після нападу тварини доправили до лікарні близько 16:00, медики поінформували про надходження пацієнта правоохоронців. Як каже Пасюта, потерпілий стабільний, його стан оцінюють ближче до середнього рівня тяжкості.

"Все лікування у повному обсязі надається. Отримана травма – рвана рана правого передпліччя", – зазначила вона. Чоловік наразі перебуває в реанімації.

Зʼясувалося, що лев покусав його на території готельно-розважального комплексу у селищі Котельва. Слідчі наразі встановлюють усі обставини події, проводиться відповідна перевірка.

"29 червня близько 15:30 до Полтавського райуправління поліції надійшло повідомлення про травмування чоловіка. При виїзді на місце події встановлено, що тілесні ушкодження отримав місцевий 26-річний мешканець, якого медики із місця події госпіталізували до медичного закладу", – розповів речник Полтавського райуправління поліції Василь Зуб.

Він зазначив, що кримінальне провадження щодо інциденту в зоопарку не розпочинали. У закладі, де стався напад, відмовилися від коментарів.

Джерело: UA:Суспільне

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...