"Потрібно визначитися - особисте життя або фехтування": Тренер Харлан різко висловився про провал на Олімпіаді

Старший тренер української збірної України з фехтування Олег Штурбабін розповів, чому Ольга Харлан програла в першому ж бою на олімпійському турнірі, інформують Патріоти України.

"Перший номер у світовому рейтингу Ольга Харлан неприємно здивувала. У стартовому бою з китаянкою я нарахував відразу вісім атак, які наша землячка не закінчила результативними діями", — сказав Штурбабін.

Тренер вважає, що причиною поганого виступу є те, що вона тренувалася з італійськими фахівцями та пізно приєдналася до підготовки до збірної України.

"Харлан, дійсно, дещо здала. Я це пояснюю тим, що вона останнім часом проживає в Італії та тренується в місцевих фахівців. Досить сказати, що за наявною інформацією, Ольга готувалася в складі збірної України лише на заключному етапі підготовки до Ігор в Токіо.

Ми всі дуже розраховували на неї. На мій погляд, після 2-3 місяців відпочинку Харлан потрібно самій визначитися: на першому плані особисте життя або фехтування", — додав Штурбабін.

Нагадаємо, Ольга Харлан вилетіла після першої сутички на Олімпіаді в Токіо. Ольга Харлан оголосила про призупинення спортивної карʼєри.

"Зараз я дуже хочу відпочити … морально. Хочу пожити життя без шаблі. Хочу прокидатися і не думати скільки днів залишилося до Олімпіади. Втомилася", — написала Харлан у Facebook.

Харлан — олімпійська чемпіонка в командній шаблі Пекіна-2008, срібна призерка Олімпіади в Ріо 2016 в командній шаблі. Двічі ставала бронзовою призеркою Олімпійських ігор — у Лондоні-2012 і Ріо-2016.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...