Потужні пожежі у Сибіру: Палає 2 млн га лісу, вогонь підбирається до міст, люди тікають (відео)

Путінський режим витрачає мільярди рублів на війни в Україні та Сирії, а ось на боротьбу з природними катаклізмами в самій РФ і допомогу постраждалим росіянам грошей чомусь немає.

Сьогодні, 26 липня, в Сибіру вогнем охоплені вже понад 2 мільйони гектарів лісу, вирують близько 450 вогнищ, передають Патріоти України.

Задушливий смог заполонив третину країни, жителі регіону вже практично не можуть дихати. Вони в паніці запустили в соцмережах хештег # ПотушитеПожарВСибири. А в Красноярську жителі навіть вийшли на акцію протесту в протигазах. Проте влада Росії нічого бажати не збираються. Чиновники порахували, що можливий збиток від пожеж нижче витрат на їх гасіння та радять росіянам потерпіти. Тим часом, проблема ускладнюється. Пожежі стрімко розростаються. Росіяни сильно налякані. Ті, хто можуть, біжать в безпечні регіони. Апокаліптичні кадри пожеж в Сибіру вже заполонили соцмережі.



Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...