Повторив свій подвиг 2016-го року: Мільйонер із Великої Британії приїхав до Буковеля на Lamborghini (фото)

Британський мільйонер Джоні приїхав до Буковеля на Lamborghini Aventador. Зазначається, що у 2016 році він також приїжав до України на автомобілі. Фото він опублікував у Instagram, яке було зроблено в Івано-Франківській області, передають Патріоти України.

Так, це вже вдруге чоловік приїхав. 5 років тому британець підкорював українські Карпати на Lamborghini Huracan. У мережі зазначається, що судячи з фото, то чоловікові залишилося вже зовсім трішки до Буковеля.

Цього разу він приїхав вже на більш потужному та дорогому Lamborghini Aventador. Можна тільки уявити, як стримано та обережно водієві доводиться їхати українськими дорогами. Ціна нової моделі Lamborghini Aventador у залежності від модифікації починається від 330 тисяч євро і доходить до 700 000 євро.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...