Позбавив поліцію клопоту: На Чернігівщині задихнувся злодій, який підпалив пограбований ним самим будинок (фото)

У Чернігівській області 22-річний злодій після крадіжки підпалив будинок, вдихнув чадний газ і загинув під час пожежі. Про це повідомили в прес-службі обласного відділу поліції, повідомляють Патріоти України.

У четвер, 10 грудня, під час ліквідації пожежі в будинку в селі Новий Білоус було виявлено тіло чоловіка, 1998 року народження. "Правоохоронці встановили, що власники будинку були відсутні кілька днів. За цей час в їхній двір проникли невідомі і заволоділи автомобілем ВАЗ-2108, а також протягом цього часу систематично викрадали з дому різні речі (човен, інструменти і т.ін.)", - йдеться в повідомленні.
Пізніше один з чоловіків підпалив будинок, але сам вибратися не зміг. Він вдихнув велику дозу чадного газу і помер. Раніше ця людина була заарештована за вісім викрадень автомобілів і більше десяти крадіжок, але суд випустив його під заставу.

Правоохоронці затримали його спільника за підозрою в заволодінні автомобілями та крадіжках. Слідчі відкрили провадження за ст. 185 (крадіжка) та ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...