Пожежі на Харківщині: Вогонь повністю знищив село, - ОДА (фото)

Раніше надзвичайники повідомляли, що в цьому селі було пошкоджено 8 житлових будинків.

На Харківщині палає 500 га лісу, а один населений пункт повністю знищений пожежею. Наразі жертв немає, кількість постраждалих з'ясовується. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер у Telegram, передають Патріоти України.

"За оперативною інформацією наразі пожежею охоплено близько 500 Га лісу, є 3 основні осередки загоряння, один із яких локалізовано. На жаль, один населений пункт повністю знищено пожежею, ще в двох є місця займання", - зазначив він.

Кучер розповів, що над ліквідацією пожежі працює Державна служба України з надзвичайних ситуацій, поліція та "шалена кількість волонтерів". Задіяли також наземну техніку, авіацію та пожежний потяг.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...