Правнук Сталіна назвав росіян моральними виродками і дегенератами

Правнук Йосипа Сталіна художник Яків Джугашвілі назвав росіян, які вважають його предка героєм, дегенератами. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи дані опитування, згідно з яким майже 50 % жителів РФ вважають виправданими масові політичні репресії в СРСР у період правління Коби, повідомляють Патріоти України.

Нащадок тирана вважає, що дані опитування показують неуцтво, жорстокість росіян, адже вони, по суті, вважають злочини нормою.

"46 % вважають злочини цілком нормальним явищем. Антисталінська і антирадянська брехня перетворила народ в моральних виродків і дегенератів, які щиро вважають, що великі цілі досягаються шляхом вчинення злочинів тими, хто за службовим обов'язком зобов'язаний боротися зі злочинністю, тобто держслужбовцями", - сказав Джугашвілі. Зазначимо, що слова грузинського активіста і художника підтримали багато користувачів мережі.

Додамо, що згідно з опитуванням, проведеного російським "Левада-центром", позитивно роль диктатора і вбивці Йосипа Сталіна в історії оцінюють 70 % жителів Росії. І це, зазначимо, рекорд - ніколи ще ця персона не була настільки любляча жителями РФ.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...