Проблеми із цим не тільки у нас: У мережу потрапили шокуючі фото засмічених пляжів Мальдів

Пластикові пляшки і бляшанки можна знайти у воді і на пляжах. Деякі місця просто перетворилися на звалища.

На пляжах Мальдів зафіксували найбільше забруднення мікропластиком в світі. Сміття валяється і на пляжах курорту. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Райські острови також страждають від сміття. У більшості випадків він залишається від туристів. Пластикові пляшки і бляшанки можна знайти у воді і на пляжах. Деякі місця просто перетворилися на звалища.

Також дослідники встановили, що води і пляжі ланцюга островів наразі страждають від найвищого рівня забруднення мікропластиком в світі.

Дослідники взяли проби води в 22 точках навколо одного з островів Мальдів. Результат показав, що всюди виявлено мікропластик. Також його знайшли і в шлунку кожної риби, яку зібрали для вивчення.

Мікропластик - це шматок пластику розміром менше п'яти міліметрів, але він може бути й мікроскопічним. Його вплив на навколишнє середовище точно не встановлено, але він може виділяти шкідливі хімічні речовини, а також потрапляти в організм морських мешканців.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...