"Пробивала світло у темних тунелях корупції і шахрайства": У лікарні в Польщі померла вінницька волонтерка (фото)

У п’ятницю, 30 червня, у польській лікарні померла вінницька активістка та голова громадської організації "Автомайдан Вінниччина" та представниця руху Чесно Таїсія Гайда. Про це повідомляє Громадська організація "Автомайдан Вінниччина", передають Патріоти України.

"Ми втратили Таю...Перестало битися її мужнє серце...Вона все могла здолати на своєму шляху! Вона пробивала світло у темних тунелях корупції і шахрайства на найвищому рівні! Вона допомагала фронту, нашим воїнам, хворим! Вона робила мільйон важливих справ для України і для українців!" - написали в громадській організації.

Про поховання обіцяють повідомити згодом.

Інформацію також підтвердила головна редакторка руху "Чесно" Ірина Федорів. "Вона могла набрати ввечері й розказати про якусь малу громаду Вінниччини і я розуміла, що там вона, як завжди, знайшла діамант. Її матеріали в топах переглядів на сайті ЧЕСНО... Ці кейси брали провідні ЗМІ країни, це завжди було глибоко. Вона "ламала хребти" корупціонерів", – написала Федорів.

Про нещасний випадок, який трапився з волонтеркою та привів до її смерті, писав вінницький сайт "20 хвилин". За інформацією журналістів, інцидент стався у селі Рибаче неподалік Вінниці. Таїсія Гайда була там на відпочинку, готувала на вогні, але внаслідок займання каністри отримала опіки близько 70% тіла.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...