"Продам гроб?": У російському місті встановили стелу "счастливого пути!" з натяком (фото)

В Росії знову вразили витвором урбаністичного мистецтва. Там справу "Альонки" і "Веселого ДАІшника" продовжила стела "Щасливої дороги", встановлена на виїзді в одному з міст Тюменської області. Відповідне фото опублікував у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц", передають Патріоти України.

Нещодавно в одному з міст Тюменської області в Російській Федерації встановили стелу на виїзді з міста, за допомогою якої за традицією бажали щасливої дороги водіям. Однак форма самої стели наштовхує на зовсім інший висновок - вона нагадує величезну труну з написом.

"Після установки стели "Счастливого пути!" на в'їзді в одному з міст Тюменської області жителі почали підозрювати, що місцева влада бажає їм чогось іншого", - прокоментував блогер.

Користувачі мережі зауважили, що стела більше нагадує про кладовища і могильні плити.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...