Продаж квитків зупинено: Українці домоглися скасування концерту Ані Лорак у Туреччині

Українці домоглися скасування концерту співачки-зрадниці України Ані Лорак в Туреччині. Про це повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін у Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що рішення про скасування концерту затвердила рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group, до складу якої входить мережа готелів Nirvana, а також концертна зала, де й мала розважати публіку співачка-зрадниця.

«Вдалося домогтися скасування проведення концерту Ані Лорак (Кароліни Куєк) у концертному залі The Cosmos Theatre. Це рішення ухвалила Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якого входить мережа готелів Nirvana та згаданий концертний зал, після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості «артистки» у війні рф проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти», — зазначив Воронін.

Він додав, що продаж квитків зупинено, а тим, хто їх уже придбав, буде повернуто кошти. У коментарях українці зазначили, що «це прекрасно».


Точно в кут воріт: Кандидат у збірну України допоміг МанЮнайтед U-18 "знищити" суперників з непристойним рахунком (відео)

субота, 28 вересень 2024, 19:55

Півзахисник Закері Бауманн відзначився забитим м’ячем у матчі між Манчестер Юнайтед U-18 та Блекберном U-18, повідомляють Патріоти України. На 30-й хвилині футболіст українського походження подвоїв рахунок у матчі. Закері отримав передачу від напарника...

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...